Despre companie

Building Service este o companie romaneasca infiintata in anul 2008 care activeaza in domeniul HVAC .
Venim în intâmpinarea clientilor nostrii prin produse si servicii de inalta calitate, consultanță în alegerea solutiilor optime, montaje profesioniste si nu in ultimul rand cu prețuri decente.
Suntem o echipă tânără, dinamică, competentă și profesionistă, cu o vastă experiență în domeniul instalațiilor de incalzire, climatizare și ventilație oferind servicii de :
MONTAJ, PUNERE IN FUNCTIUNE, SERVICE, GARANTIE si SERVICII DE MENTENANTA pentru instalatii rezidentiale, comerciale si industriale.
Building Service a dezvoltat in activitatea sa o oferta distincta pe piata romaneasca, bazata pe calitate si pe o relatie personalizata cu clientii sai.
Din dorința de a comercializa o gamă de produse cât mai performantă, punem accent pe raportul calitate/preț, drept pentru care din această gamă fac parte mărci de renume mondial precum Daikin, Mitsubishi Electric,Gree, Hisense,Fujitsu,York, Carrier, etc…
Recomandările primite de la clienții mulțumiți, produsele de calitate, respectul față de partenerii de afaceri și față de clienți sunt doar o parte din valorile care ne reprezintă.

 

Noi vă aducem comfortul in caminul dvs!