Incalzirea in pardoseala

Incalzirea in pardoseala functioneaza astfel: transforma suprafata podelei intr-un emitator de caldura urias, eficient si invizibil. Tuburile sunt instalate sub podea si incalzesc camera de la nivelul solului.

Deoarece incalzirea in pardoseala acopera o suprafata atat de mare, este capabila sa utilizeze temperaturi ale apei mult mai scazute decat radiatoarele. Acest lucru ajuta la imbunatatirea eficientei si, de asemenea, incalzeste mai eficient camera.

 

Avantaje principale:

FLEXIBILITATE

Poate fi instalata in orice tip de propietate. De la constructii noi pana la locuinte renovate. Se poate instala intr-o singura camera, in toata casa si chiar si la etaj.

 

PODEA CALDA

Unul dintre principalele beneficii ale sistemelor de incalzire in pardoseala este modul in care se resimte. Caldura emanata in sus, din podea, distribuita uniform, ne ofera o stare de bine, de confort.

 

EFICIENTA EXTINSA CU 25%

Incalzirea in pardoseala utilizeaza temperaturi ale apei mai scazute in comparatie cu radiatoarele. Acopera o suprafata mai mare, sistemul este capabil sa incalzeasca incaperea eficient, folosind mai putina energie in acest proces. Din  acest motiv, eficienta incalzirii in pardoseala este cu aproximativ 25% mai mare decat in cazul radiatoarelor.

 

SPATIU ECONOMISIT

Sistemele de inclazire in pardoseala sunt “invizibile”, deoarece conductele sunt ascunse in podea. Acest lucru elimina necesitatea caloriferelor, castigand spatiul de pe perete. Sistemul este ideal pentru locuinte mai mici unde cautam orice solutie pentru a mai castiga un spatiu in plus sau pentru locuintele in plan deschis.

 

SIGUR SI SANATOS

Incalzirea in pardoseala nu are margini fierbinti, ascutite ca in cazul caloriferelor, facand-o o optiune sigura pentru copiii mici si pentru varstnici. Este, de asemenea, excelent pentru persoanele care sufera de alergii deoarece ofera caldura fara curenti de aer si miscari de praf care pot agrava anumite afectiuni.

 

PRIETENOS CU MEDIUL INCONJURATOR

Fiind un sistem de incalzire la temperatura scazuta, incalzirea in pardoseala foloseste mai putina energie decat radiatoarele/ caloriferele.

 

Aveti grija de mediu si economisiti spatiu instaland sistemul de incalzire in pardoseala. Bucurati-va de senzatia de caldura si eliberati spatiu valoros in casa dumneavoastra!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *