Toamna este sezonul ideal pentru a lua in considerare schimbarea vechiului sistem HVAC cu unul nou

Acum  ca sezonul torid s-a incheiat ar trebui sa luati in calcul schimbarea vechiului aparat de aer conditionat cu unul performant, daca acesta incepe sa prezinte probleme din cauza uzurii in timp. Este momentul perfect pentru a face aceasta schimbare deoarece timpul nu ne preseaza, ofertele sunt variate si lucratorii din domeniul HVAC au timp suficient pentru a va consilia in privinta alegerii celei mai bune optiuni pentru dumneavoastra.

 

In continuare va prezentam cateva motive bine intemeiate pentru care ar trebui sa luati in considerare instalarea unui nou sistem de aer conditionat:

Noile sisteme de climatizare prezinta calitati de luat in considerare in comparatie cu cele vechi. Consumul mic de energie electrica, nivelul de zgomot redus, optiunile inteligente implementate cum ar fi conexiune wi-fi, control de la distanta, aspectul vizual imbunatatit, controlul umiditatii din incapere, capacitatea de a raci/ incalzi locuinta mult mai eficient plus multe altele.

Noua tehnologie ne pune la dispozitie functii precum autocuratare, autodiagnioza, dezumidificare, ionizare si purificare. In plus incalzirea locuintei chiar si la o temperatura exterioara de pana la -30 de grade celsius, in general, ne confera ocazia de a ne bucura de caldura caminului, fara a tine cont de frigul de afara.

Aparatul de aer conditionat reuseste prin emiterea de ioni incarcati negativ sa purifice aerul si sa indeparteze mirosurile neplacute. Este foarte potrivit pentru bebelusi, copii mici, batrani.

Noul freon utilizat in prezent, R32, este prietenos cu mediul reducand astfel impactul cu peste 68% in comparatie cu produsele utilizate anterior. Acest agent frigorific duce la un consum energetic scazut datorita eficientei enrgetice ridicate. Transporta in mod eficient caldura si are un impact redus asupra mediului inconjurator. De asemenea, freonul R32 este usor de reciclat, fiind un agent frigorific monocomponent.

Calitatea aerului din interior va fi imbunatatita considerabil. Si ce este mai important decat asigurarea unui mediu sanatos pentru noi si pentru restul membrilor familiei?

In plus, sistemele vechi , sa spunem, de 10 ani pot avea constant nevoie de reparatii. Luand in calcul cheltuiala pe termen lung efectuata pe facturile de service plus timpul pierdut in timp ce asteptam remedierea defectiunilor ne pun in dezavantaj fata de situatia in care achizitionam un nou aparat si astfel scapam de cheltuielile constante si dobandim confortul necesar pentru a ne putea bucura de utilitatea climatizarii.

Cel mai indicat moment pentru a face aceasta schimbare este in extra-sezon. Asa cum am mentionat mai sus, ofertele sunt cu mult mai variante si contractorii ne pot consilia atat cat este necesar pentru a gasi oferta ideala pentru nevoile noastre.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *